שומר
0
- ב 16 בינואר 2013
- על ידי siteitadmin
- ב מתכונים
מצרכים:
5-6 שומרים
כף אבקת מרק
כף שמן
קצת כורכום
מלח פלפל
ספל מים חמים
הכנה:
לוקחים את השומרים חותחים אותם לפרוסות.
מוסיפים לספל כף שמן, כף אבקת מרק כורכום מלח ופילפל לפי הטעם ומים רותחים ומערבבים
היטב.
שופכים את המים על השומר ומביאים לרתיחה.
מעבירים את הסיר לאש קטנה ומערבבים מידי פעם.
התבשיל יוצא בסוף קצת כמו ריבה וטעים מאוד.
ניתן לעשות אותו הדבר עם עלי סלרי.