פשטידת ברוקולי וכרובית

0

מצרכים:

1 ק"ג כרובית

1 ק"ג ברוקולי

3 ביצים

2 כפות קמח תופח

3 כפות מיונז לייט (לא חובה) אפשרי להמיר בכף שמן זית

2 כפות אבקת מרק בצל

קופסת וחצי קוטג'  5% (או כל גבינה רכה אחרת שנשארה בקופסה לפני שהיא פג תוקף)

יוגורט  3%

אפשר להוסיף גבינה בולגרית או צפתית 5% לפ הטעם

מלח פלפל

הכנה:

מבשלים את הברוקולי והכרובית עד שהם רכים אבל לא מאוד, שופכים את המים וחותכים אותם דק. מוסיפים את הביצים המיונז' יוגורט גבינה בולגרית אבקת המרק והקוטג'. לפי הצורך מוסיפים מלח ופילפל.

משמנים תבנית ושופכים את הבלילה .מכניסים לתנות בחום של 180 לעשרים דקות.

אפשר להכין את הפשטדה גם עם קישואים ופיטריות ולקטים שונים של סנפרוסט

כדי שיראה חגיגי אפשר להוסיף חופן של עמק לייט מלמעלה ופרירי לחם…בתאבון

 

השאר תגובה


שם*

כתובת מייל*

אתר

התגובה שלך *

אשר תגובה

כל הזכויות שמורות | האתר נבנה על ידי סייטאיט קידום ובניית אתרים