פלפל ממולא

0

פלפל

מתכון קל, יוצא נהדר. פלפל אחד מכיל את מנת החלבון והפחמימה לארוחת צהרים בתוספת ירקות זו ארוחה מזינה ומספקת. בהצלחה!

ניתן למלא עגבניות קישואים…

מרכיבים:

פלפלים:

10 פלפלים אדומים וירוקים בגודל בינוני

כף שמן

¾ כוס אורז

בצל גדול קצוץ

400 גרם בשר טחון בקר או עוף ללא שומן

לרוטב:

800 גרם עגבניות מרוסקות (מקופסה)

100 גרם רסק עגבניות

3 שיני שום

מלח

פלפל שחור גרוס

כף סוכר חום

2-4 כוסות מים

אופן הכנה:

1 . מתחילים בבישול חלקי של האורז: מחממים כף שמן בסיר קטן ומוסיפים את האורז ומערבבים קלות, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מכסים במים ומביאים לרתיחה. כשהמים רותחים מורידים מהאש מסננים ושמים בצד.

2. שמים את הבשר הטחון בקערה ולשים אותו קלות. מוסיפים את האורז.

3. מאדים את הבצל הקצוץ במחבת עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים לאורז ולבשר הטחון ומערבבים.

4. שוטפים את הפלפלים, חותכים את החלק העליון ומוציאים את הגרעינים והגידים הלבנים. ממלאים את הפלפלים בתערובת עד גובה של שלושה רבעי הפלפל, וסוגרים עם החלק העליון.

5. מכינים את הרוטב: מחממים סיר גדול מפזרים כף סוכר ומחכים שיוצר קרמל.

6. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים. מוסיפים שיני שום מעוכות ,מלח פילפל ומביאים לרתיחה.

7. מסדרים את הפלפלים יפה בסיר מערבבים את רסק העגבניות עם המים (כמות שתספיק כדי לכסות את הפלפלים) ושופכים מעל הפלפלים.

8. מביאים לרתיחה ומניחים להתבשל על אש בינונית כשעה

השאר תגובה


שם*

כתובת מייל*

אתר

התגובה שלך *

אשר תגובה

כל הזכויות שמורות | האתר נבנה על ידי סייטאיט קידום ובניית אתרים