צ'יפס דלורית

0

תמונה

מצרכים:

דלורית בינונית

כף וחצי שמן כית

כפית פפריקה מתוקה

שלוש שיני שום פרוסות קטן

מלח גס

פילפל שחור

רוזמרין מהגינה

אופן הכנה:

חותכים את הדלורית לחצי לאורכה, מרוקנים אותה מהזרעים והשערות.

חותכים לרצועות דקות  ומערבבים עם שאר המרכיבים.

מניחים בתבנית ומכניסים על חום בינוני (180 מעלות) לעשרים דקות.

בודקים עם מזלג כשהקליפה מתרככת….ואז הצ'יפס מוכן.

בדלורית יש את חצי מכמות הקלוריות מתפוח אדמה והיא עשירה בויטמינים ומינרלים.

250 גר דלורית הם תחליף נהדר למנת הפחממה בצהרים.

בתאבון.

השאר תגובה


שם*

כתובת מייל*

אתר

התגובה שלך *

אשר תגובה

כל הזכויות שמורות | האתר נבנה על ידי סייטאיט קידום ובניית אתרים